Angela Gheorghiu a lucrat cu Bobby Păunescu pentru noul clip

Apropo.ro / 26.10.2013, 09:00
Angela Gheorghiu a lucrat cu Bobby Păunescu pentru noul clip
Celebra soprană Angela Gheorghiu a lansat un nou videoclip pentru piesa “Copacul”.

Filmarile pentru clipul “Copacul” au avut loc la sfarsitul lunii mai, intr-un conac parasit de pe domeniul fostului Palat Ghika, in regia lui Bobby Paunescu, iar director de imagine a fost Viorel Sergovici.

“Am ales să lucrez cu Bobby Păunescu pentru că îmi place înclinarea sa desăvârşită către bun gust în film. Suntem amândoi onoraţi de această colaborare. În momentul în care mi-a promis că va face acest clip mai mult o scenă de film, l-am rugat să-l avem alături ca director de imagine  pe fiul reputatului Viorel Sergovici. Am lucrat mult cu tatăl său şi în ultimii ani am adorat ce a făcut Viorel Sergovici fiul atât de mult, încât nici eu şi nici Bobby nu ne puteam gândi la altcineva”, a spus Angela Gheorghiu.

Filmarile s-au desfăşurat pe durata unei singure zile, însă echipa a lucrat câteva luni la conceptul videoclipului. “Atât Bobby, cât şi Viorel au venit foarte bine pregătiţi şi în ziua filmării totul a mers ca pe roate. Toată echipa a fost de nota 10 şi le mulţumesc pentru asta”, a explicat îndrăgita soprană.

Muzica piesei “Copacul” este compusă de Zsolt Kerestely, textul piesei a fost scris de Ovidiu Dumitru şi Zsolt Kerestely, iar orchestraţia a fost realizată de Steven Mercurio.