Angela Gheorghiu divorţează

Apropo.ro / 04.01.2013, 09:32
Angela Gheorghiu divorţează
Soprana Angela Gheorghiu a hotărât, de comun acord şi în deplină prietenie, cu tenorul Roberto Alagna, divorţul iminent, care se va pronunţa cât de curând.

Întrebată de Mediafax cu ce gânduri intră în noul an, soprana a declarat că întâmpină viitorul cu optimism, dar şi cu o nouă identitate.

„Cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum.”, a declarat artista.

Soprana Angela Gheorghiu a fost căsătorită, înainte de Roberto Alagna, cu Andrei Gheorghiu, un inginer pe care l-a cunoscut în 1988, pe când avea 23 de ani. Căsnicia a rezistat şase ani, după care Angela l-a părăsit pe Andrei pentru tenorul Roberto Alagna, cu care şi-a unit destinul în 1996. În 2009, cei doi au anunţat că s-au separat, dar, ulterior, s-au împăcat.