Angela Gheorghiu nu are conditii tehnice ca sa cante in Romania

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 11:55
Angela Gheorghiu nu are conditii tehnice ca sa cante in Romania
Asociatia Culturala Dracula, organizatorul concertului de la Bucuresti al sopranei Angela Gheorghiu anunta oficial anularea acestui eveniment.

Organizatorii concertului de la Bucuresti al sopranei Angela Gheorghiu anunta oficial anularea acestui eveniment.

Initial anuntat a avea loc pe data de 22 decembrie 2007, concertul a fost reprogramat pentru data de 14 februarie 2008, fiind ulterior anulat.

Decizia a fost luata de echipa manageriala a sopranei de comun acord cu organizatorii, Asociatia Culturala Dracula, ca urmare a imposibilitatii indeplinirii conditiilor tehnice prevazute prin contract.

Contravaloarea biletelor va fi returnata pana la data de 14 februarie a.c.. Doritorii sunt rugati sa se prezinte cu respectivele bilete la locatiile de unde au fost achizitionate.

Pentru informatii suplimentare, exista si un numar de telefon: 0742 534 027. Totusi, soprana Angela Gheorghiu va veni in aceasta perioada in Romania la invitatia elevilor scolii din Adjud, orasul ei natal.

In cadrul Consiliului Profesoral din data de 10 decembrie 2007 a fost imbratisata (in unanimitate) propunerea ca denumirea scolii sa devina ,”Scoala cu clasele I-VIII Angela Gheorghiu", fiind materializata printr-o hotarare a Consiliului Local Adjud.

Ceremonia de “botez” a scolii generale din orasul Adjud are loc pe data de 10 februarie, in cadrul unui program omagial la care vor participa:

– corul “Armonia”

– cadre didactice ale scolii

– oficialitati ale Primariei Municipiului Adjud si Inspectoratului Judetean Vrancea

– directorii scolilor din Adjud

– manageri ai unor firme particulare si de stat din localitate

– fosti profesori si colegi.