Angela Merkel este fiica lui Hitler?

De: Marian Andrei / 13.01.2014, 13:30
Angela Merkel este fiica lui Hitler?
Pe internet circulă, de ceva vreme, o teorie a conspirației care o are ca subiect pe Angela Merkel, cancelarul german. Se spune că Merkel este fiica lui... Adolf Hitler.

Autorii își bazează teoria pe mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) care au fost făcute publice relativ recent.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Față de biografia oficială, unde se arată că Merkel este născută pe 17 iulie 1954, în Germania de Est și este fiica unui pastor luteran și al unei profesoare de latină, adepții teoriei conspirației sustin că Merkel a fost născută de o mamă surogat – sora Evei Braun, Gretl Braun – , inseminată artificial cu spermă prelevată de la Hitler.

Toată operațiunea ar fi fost făcută de către medicul german Karl Klauberg, expert în inseminarea artificială, supranumit și „îngerul morții”.

La numai doi ani după nașterea Angelei Merkel, doctorul Klauberg a fost asasinat în condiții misterioase. Probabil că își încheiase misiunea și STASI nu mai avea nevoie de el. O altă teorie susține că a devenit agent KGB, schimbându-și astfel identitatea.

Continuarea poveștii este și mai neverosimilă: la scurt timp după nașterea fetiței lui Hitler, a fost semnat un acord între sovietici, americani și reprezentanții Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice și a fost plasată familiei Kasner. I-a fost schimbată și data de naștere din 20 aprilie (ziua în care s-a născut și Hitler) 1954 în 17 iunie 1954 și i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner.

Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta să fie crescută în spiritul catolic, dar să nu pună mâna pe putere până atunci când un preot german va ajunge să conducă Vaticanul.

Citește mai mult pe romaniatv.net.