Angela Rusu isi pune viata pe portativ!

Apropo.ro / 03.10.2008, 11:59
Angela Rusu isi pune viata pe portativ!
Angela Rusu a lansat recent, cel de-al 11-lea album din cariera sa, intitulat "Azi pun pret pe viata mea".

Angela Rusu a lansat recent, la Restaurantul McMoni’s din Bucuresti, cel de-al 11-lea album din cariera sa, intitulat "Azi pun pret pe viata mea".

Albumul de muzica etno contine 11 piese iar textele sunt semnate de Vali Doaga si Ctin Ungureanu iar aranjamentul orchestral de Alex Malschi.

Persoanele prezente la eveniment au avut parte de un recital live sustinut de Angela Rusu alaturi de orchestra si invitatii sai.

Pe langa invitatii din media si prietenii apropiati, la eveniment au mai participat: compozitorul Jolt Kerestely, Tudy Zaharescu, Ana Mardare, Gabriel Fatu, Carmen Plesea cu pitonul Kaa, Florentin Marinescu, , Ilie Marinescu – “psihologul vedetelor”, hair-stylist-ul Marian Cotoi, Ovidiu Stoenescu-analist politic, Carmen Stimeriu, Alin Vaduva (finalist “Cerbul de Aur” 2008), Dinu si Deea Maxer si Cornel Pasat.

Angela Rusu a lansat pana acum mai multe albume (“Inima mea de-ar grai”, “La multa lume-am cantat”, “Joaca omule si bea”, “Dor de mama, dor de tara”, “Asa este viata”, “Sculati boieri mari” – Colinde).

Angela Rusu alaturi de familia Maxer

 

Hit-ul sau intitulat “Tate Sogortele” a dat si numele albumului lansat la Casa de Discuri “Electrecord”. Desi a debutat tarziu, a facut-o cu impact la marele public si cu un succes extraordinar.

“A te distinge in aceasta bogatie de rapsozi si performeri muzicali este o mare realizare” – se scria intr-o cronica dedicata interpretei.

 

Cu ocazia lansarii noului sau album, Angela Rusu a promis sa nu-si dezamageasca fanii!

 

 

Petrecerea de lansare a fost una reusita, noul album fiind pe placul invitatilor, care au dansat si au cantat alaturi de artista!

Click aici pentru galerie foto!

 

 

Foto Eveniment: Cosmin Bararu

Imagine: Catalin Sanda; Montaj: Andrei Dinu

 

Â