Angela Similea a părăsit definitiv România. „trăia deplorabil şi ajunsese la limită pentru o mare artistă ” – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 15.03.2017, 11:44
Angela Similea a părăsit definitiv România.
Angela Similea a părăsit definitiv România. Cunoscuta cântăreaţă s-a stabilit în America, la New Jersey, acolo unde locuieşte fiul ei. Decizia artistei vine la şase ani după ce a rămas văduvă, ca urmare a morţii soţului ei, politicianul Victor Surdu, în 2011.

”Este plecată în SUA, la fiul ei, de câteva luni bune. Angela nu stă în New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv în America. Şi-a închis firma din România şi a decis să revină în ţara natală absolut ocazional şi doar dacă va avea concerte. Prietenii ştiu că în România trăia deplorabil şi ajunsese la limită pentru o mare artistă. Într-adevăr, a plecat din România şi din cauza datoriilor moştenite pe care nu are cum să le achite acum. A făcut totul discret, pentru că Angela a fost mereu foarte atentă cu viaţa ei personală”, a declarat pentru o televiziune de ştiri un apropiat al cântăreţei, sub protecţia anonimatului.

Piersic recunoaşte relaţia cu Angela Similea! „Ne mai pipăiam până ne-am cuplat de tot”