Angelina Jolie a donat 5 milioane de dolari, bani din fotografiile de nuntă

De: Nicoleta Nicolae / 14.09.2014, 09:00
Angelina Jolie a donat 5 milioane de dolari, bani din fotografiile de nuntă
Angelina Jolie se ocupă în contiuare de cauze umanitare. Primul gest de acest gen a fost făcut după încasarea banilor obţinuţi de pe urma fotografiilor de la nunta cu Brad Pitt.

Pozele de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt au fost vândute contra sumei de 5 milioane de dolari. O sumă frumoasă care nu a intrat în conturile familiei lor, ci au decis să fie donaţi.

Imaginile de la nuntă au fost vândute către People şi Hello!, fiecare plătind câte 2,5 milioane de dolari. Evenimentul a fost unul aşteptat, mai ales că s-a desfăşurat într-un cadru privat. O lume întreagă dorea să vadă rochia de mireasă a Angelinei, tortul de nuntă şi alte detalii din culise. Cele două reviste au ştiut că merită investiţi bani în imagini.

Banii obţinuţi au mers către fundaţia caritabilă Maddox Jolie Pitt ce susţine proiecte umanitare din întreaga lume. Gândul de a dona banii exista dinainte de nuntă. Aceţti bani au mers, printre alte cauze, şi la femeile cu risc ridicat de cancer mamar.

Şi cei 14 milioane de dolari obţinuţi din vânzarea pozelor cu gemenii familiei au fost donaţi tot către fundaţia lor, pentru cauze umanitare din lume.