Angelina Jolie are hepatita C

Apropo.ro / 26.09.2012, 11:40
Angelina Jolie are hepatita C
Angelina Jolie este suspectată că ar avea hepatita C, după cum susțin apropiați ai vedetei, dar și surse din partea National Enquirer.

Tabloidele internaționale scriu despre Angelina Jolie că ar avea hepatita C, un virus pe care ar fi contactat în tinerețea ei zbuciumată, când a abuzat de droguri și alcool.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele siluetei ei mai mult decât filiforme, și poate și a amânării nunții, deși ar fi mai greu de crezut.

Jolie s-ar fi plâns prietenilor săi că are o stare generală de rău, nu mai are energie sau poftă de mâncare, este deshidratată și stări de leșin.

La un moment dat, Angelina chiar avea nevoie de asistența agenților săi de pază pentru a sta în picioare.

National Enquirer scrie că Angelina ar fi apelat la serviciile unui medic din Ankara, Turcia, expert în transplanturi. Se zvonește că acesta i-ar fi spus că un transplant de ficat ar fi singura șansă pentru a-i salva viața.

Brad face tot posibilul pentru ca ea să își revină și să îi fie bine. Angie este foarte stresată în ultima vreme, iar asta îi ruinează viața„, a declarat o sursă apropiată cuplului celebru.

Angelina Jolie nu excelează la capitolul sănătate. Obsesia ei pentru siluetă a adus-o pe patul de spital, în 2011. Pastilele de slăbit pe care le lua actrița i-au făcut mult rău, astfel că la sosirea medicilor de urgență, Jolie era inconștientă și nu mai respira.