Angelina Jolie, cu bustul la vedere după mastetctomie (Poze)

De: Gabriela Voicu / 30.09.2013, 15:15
Angelina Jolie a ieșit la cumpărături în Sydney, Australia, alături de copiii ei, iar paparazzi au surprins-o cu bustul la vedere.

Angelina Jolie s-a obișnuit cu noul ei bust, după ce la începutul acestui an și-a extirpat ambii sâni din cauza unei gene „defectuoase”, care îi creștea riscul de a dezvolta cancer mamar și ovarian.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Celebra actriță a fost suprinsă recent de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături în Sydney, Australia, alături de cele două fiice biologice ale ei, Shiloh și Vivienne.

Angelina, îmbrăcată în negru complet, a ales să nu poarte sutien și se poate vedea forma bustului pe care și l-a reconstruit în urma operației.

Ca de obicei, Shiloh a rămas fidelă stilului băiețos și a purtat haine și încălțăminte sport, iar micuța Vivienne a preferat o rochiță roz, pe care a completat-o cu un coșuleț chic din nuiele.

În luna mai, Angelina a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie, în cadrul unui articol publicat în New York Times. Potrivit actriței în vârstă de 37 de ani, care este partenera de viață a lui Brad Pitt, medicii i-au spus că prezintă un risc de 87% să dezvolte cancer mamar și un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza genei BRCA1. Intervenția ei a inspirat numeroase femei să recurgă la acest tip de operație. De exemplu, numărul pacientelor care solicită mastectomii a crescut de patru ori în Marea Britanie.