Angelina Jolie, gravida in luna a treia?

Apropo.ro / 20.01.2012, 16:00
Angelina Jolie, gravida in luna a treia?
Surse din apropierea actritei Angelina Jolie au declarat pentru OK! Magazine ca aceasta ar fi gravida din nou, in luna treia.

Angelina Jolie asteapta al patrulea copil biologic si al saptelea urmas din familia Jolie-Pitt, potrivit unor surse din apropierea vedetei, care a facut declaratii pentru OK! Magazine.

Angelina (35 de ani) si Brad (48 de ani) au trei copii biologici – fetita Shiloh si gemenii Knox si Vivienne – precum si trei copii adoptati, Maddox, Pax si Zahara.

„Nu este ceva ce actrita doreste sa faca public, insa a spus catorva prieteni despre noua sarcina”, a precizat sursa.

„Angelina savureaza fiecare clipa. Are dificultati cu greturile matinale, insa considera ca merita efortul”, a declarat aceeasi sursa pentru OK! Magazine.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie si Brad Pitt au participat de curand la Gala Globurilor de Aur, insa au fost grabiti sa paraseasca locul de desfasurare al evenimentului deoarece si-au dorit sa ajunga acasa pentru a petrece timp cu copiii lor.

Vedeta a purtat o rochie alba cu guler rosu, semnata Versace, iar Brad Pitt a aparut pe Covorul Rosu sprijinindu-se in baston, din cauza unui accident suferit pe partia de schi.