Angelina Jolie i-a dat lui Brad Pitt cea mai proastă veste pentru un bărbat

Apropo.ro / 20.02.2013, 14:00
Angelina Jolie i-a dat lui Brad Pitt cea mai proastă veste pentru un bărbat
Aflat în culmea fericirii, cu familie numeroasă, cea mai frumoasă soție, dar și cu multe oferte de roluri, Brad Pitt a primit o veste care l-a întristat.

Angelina Jolie i-a spus soțului ei, Brad Pitt, că nu este bun la pat. Actrița și-a argumentat afirmația și i-a dat și un exemplu de bărbat care știe ce să facă în pat cu o femeie: Colin Farrell.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

National Enquirer ne dă această veste tristă pe care a primit-o Pitt ca un topor în moalele capului. Treaba este că cei de la N.E. știu tot ce se întâmplă înaintea celorlalți, iar uneori știu lucruri și când nu se întâmplă.

Potrivit lor, Angelina l-ar fi comparat pe Brad Pitt cu Farrell, la capitolul pat. Ea și Collin au avut o relație pe când filmau ]n 2004 la „Alexander„.

Jolie si Farrell

Jolie și Farrell în „Alexander”

Când au mers în dormitor, Angelina i-a spus lui Brad că este un tip tare, însă Colin a fost cel mai bun bărbat pe care l-a avut”, scrie NE. „Angie a mai spus că Bob Thornton este iubirea vieții ei, dar nici el nu se compară la pat cu Farrell. Ce nopți pasionale de sex sălbatic au avut împreună„, mai scrie publicația.

Între timp, Angelina l-a întâlnit pe Pitt, dar și așa, actrița se pare că nu l-a uitat definitiv pe Colin căruia i-ar mai fi trimis, în repetate rânduri, filmulețe și poze obraznice cu ea.

Tot National Enquirer mai scrie că Angelina Jolie și-ar fi dorit o familie și copii cu actorul Colin Farrel, însă el nu era pregătit pentru acest pas la momentul respectiv. Angelina a mai recunoscut că Brad Pitt era a doua alegere pe care ar fi făcut-o, după Colin, pentru a-și întemeia o familie.

Cât de bine s-a simțit Angelina cu Farrell numai ea știe, căci umblă vorba prin târg că ar fi slab dotat… ca un pix.