Angelina Jolie îl amenință pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea

De: Carmen Ulian / 10.02.2015, 15:00
Angelina Jolie îl amenință pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea
Angelina Jolie îl amenință pe Brad Pitt cu dezalcoolizarea dacă nu renunță la această pasiune și îi cere să se maturizeze.

Angelina Jolie este de părere că soțul ei Brad Pitt consumă puțin cam mult alcool la evenimentele la care sunt invitați.

„Te maturizezi sau mergi într-o clinică de dezalcoolizare?” – aceasta este întrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o bărbatului cu care își împarte viața de aproape 10 ani. Obosită să „jongleze” între filmări și angajamente umanitare, actrița americană s-ar fi supărat extrem de tare atunci când a aflat că Brad Pitt a petrecut încă o seară bând alcool cu prietenii lui.

Potrivit tabloidului National Enquirer, incidentul s-ar fi produs în timpul Festivalului Sundance, ce a avut loc în statul american Utah, unde Brad Pitt a fost prezent pe 23 ianuarie, pentru a-și prezenta cel mai recent film pe care l-a produs, „True Story”. Însoțit de actorul James Franco, starul american ar fi consumat în acea seară cocktail după cocktail, s-ar fi îmbătat și, apoi, ar fi pierdut 25.000 de dolari la un joc de poker.

Mai multe detalii pe Mediafax