Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt

De: Andra Voiculescu / 22.08.2020, 15:44
Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt
La patru ani de la depunerea divorţului, Angelina Jolie şi Brad Pitt încă nu par să ajungă la un acord.

Perechea este legal separtă din aprilie 2019, dar procedura divorţului lor a atins o nouă complicaţie săptămâna trecută, după ce Jolie şi echipa ei legală au depus documente pentru ca judecătorul privat John W. Ouderkirk să fie eliminat din dosar. Avocata sa, Samantha Bley DeJean, a explicat: „Tot ceea ce clienta mea solicită este un proces echitabil bazat pe fapte, fără favoruri speciale extinse în nicio parte. Singurul mod în care părţile pot avea încredere în proces este ca toţi cei implicaţi să se asigure că există transparenţă şi imparţialitate.”

Raportul adaugă, de asemenea, un comentariu al lui Neama Rahmani, preşedintele Avocaţilor Judecători din Coasta de Vest, care consideră că judecătorul Ouderkirk este „părtinitor în favoarea lui Brad” din cauza conexiunilor personale pe care le au.

După cum a fost relatat anterior în documentele judecătoreşti, Jolie a susţinut că Ouderkik nu a reuşit să dezvăluie „relaţiile de afaceri şi profesionale” pe care le-a avut cu echipa legală a lui Pitt. O sursă apropiată de Jolie a explicat pentru Vanity Fair: „Echipa Angelinei a fost ţinută în întuneric cu privire la chestiuni care ar fi trebuit dezvăluite. Orice încercare de a sugera altfel nu face decât să distragă atenţia de la un comportament care încalcă regulile eticii pentru judecători.”

Cu toate acestea, avocaţii lui Pitt au emis un răspuns la această ultimă tactică legală în documentele judecătoreşti, afirmând că noile numiri ale lui Ouderkirk au fost „dezvăluite în totalitate lui Jolie … Şi totuşi, ea nu s-a opus niciodată implicării sale în această procedură până în prezent.”

Declaraţia continuă: „Jolie a depus cererea de a-l descalifica pe judecătorul Ouderkirk şi a luat în considerare şi depunerea altor probe în cadrul procesului. Din păcate, persoanele rănite cel mai mult de tactica lui Jolie sunt copiii părţilor, care continuă să fie lipsiţi de o rezoluţie finală.”

Fostul cuplu – care s-a despărţit pentru prima dată în 2016, încheind efectiv o relaţie de 12 ani şi doi ani de căsătorie – împarte şase copii, Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, 12.

 

Sursa foto: Pixabay