Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 15:21
Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa
Actriţa americană Angelina Jolie, care s-a separat de soţul său, actorul Brad Pitt, în urmă cu aproape doi ani, ar avea o relaţie cu un om de afaceri francez.

Angelina Jolie ar intenţiona să se mute la Paris, împreună cu cei şase copiii ai ei.

Public.fr îl citează pe Ian Halperin, biograful actriţei, care adaugă faptul că aceasta trebuie să obţină în acest sens custodia totală asupra copiilor sau un consimţământ pentru a se muta în Franţa din partea tatălui acestora, actorul Brad Pitt.

Jolie şi Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul.La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate „regulat”, scrie mediafax.ro.

La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă, spunând că, prin afirmaţiile sale, Angelina Jolie „încearcă să manipuleze presa”.