Angelina Jolie: „Nu am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti și că voi avea copii”

De: Marian Andrei / 09.05.2014, 14:30
Angelina Jolie:
Actrița americană în vârstă de 38 de ani, a acceptat să discute despre viața sa privată cu jurnaliștii celebrei reviste Elle. Vedeta a dezvăluit că ea și Brad Pitt sunt "mai interesați ca niciodată unul de celălalt".

Vedeta americană, mamă a șase copii, dezvăluie că relația ei cu Brad Pitt, începută în urmă cu nouă ani, alături de familia ei numeroasă continuă să o surprindă și în prezent.

„Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti, nu am crezut niciodată că voi întâlni sufletul pereche”, a declarat Angelina Jolie, care, înainte de a-l cunoaște pe Brad Pitt, a trecut prin două divorțuri.

„Provenind dintr-o familie destrămată, începi să accepți ideea că anumite lucruri par a fi un fel de povești și, pur și simplu, nu le mai cauți”, a mai spus aceasta.

Totodată, vedeta americană spune că relația ei cu Brad Pitt, cu care s-a logodit în aprilie 2012, a evoluat de-a lungul timpului.

Întrucât a început să lucreze ca actriță de la vârsta de șapte ani, Angelina Jolie spune că numeroasele ei angajamente profesionale au făcut-o să se teamă de-a lungul anilor că va duce „o viață trăită doar pe jumătate”.

„Am înțeles încă de foarte tânără că o viață pe care nu o trăiești la potențialul ei maxim, în care nu experimentezi, în care te temi sau eziți sau în care există lucruri despre care știi că trebuie să le faci, însă pe care nu ajungi să le faci este o viață mizerabilă și singurul fel în care puteam să mă asigur că eram pe drumul cel bun era acela de a rămâne sinceră cu mine însămi, indiferent de ce însemna asta, iar acest lucru poate să însemne uneori îndepărtarea de ceea ce este considerat «sigur» sau «tradițional»”, a spus Jolie.

Citește mai mult pe Mediafax.