Angelina Jolie, pictorial intim realizat de Brad Pitt

De: Nicoleta Nicolae / 07.06.2015, 12:00
Angelina Jolie, pictorial intim realizat de Brad Pitt
Angelina Jolie este subiectul unei serii de fotografii alb-negru, care o prezintă pe actriţă în intimitate, singură şi alături de unii dintre copiii ei, pictorialul fiind realizat de soţul vedetei, actorul Brad Pitt, informează Mediafax.ro.

Pictorialul a apărut online, pe site-ul Apar.TV, iar ideea de a surprinde imaginea lui Jolie într-o serie de fotografii alb-negru s-a născut în urma unei discuţii dintre Dennis Freedman, director de creaţie la revista W, şi fotograful Bruce Weber, care i-au sugerat proiectul lui Brad Pitt.

 Freedman dorea să arate ceva nou în ceea ce o priveşte pe una dintre cele mai fotografiate femei din lume, iar Weber a subliniat că, după părerea sa, cele mai bune fotografii ale lui Elizabeth Taylor au fost realizate de al treilea soţ al acesteia, Mike Todd.

La rândul său, Pitt a acceptat provocarea şi i-a cerut Angelinei Jolie să-i servească drept model pentru o serie de fotografii intime şi strălucitoare în acelaşi timp.

În fotografii, Angelina Jolie îşi dezvăluie mai multe chipuri, de la melancolică la amuzantă, dar întotdeauna cu o nuanţă „glamour”. Pitt a reuşit să surprindă frumuseţea actriţei, de la celebrele sale buze la sâni, privire, atenţia pe care le-o acordă copiilor lor.

VEZI FOTO AICI