Angelina Jolie prezintă o colecție proprie de bijuterii, în sudul Franței

De: Gabriela Voicu / 30.05.2012, 09:58
Angelina Jolie prezintă o colecție proprie de bijuterii, în sudul Franței
Angelina Jolie a început de anul trecut să creeze bijuterii, alcătuind alături de Robert Procop o colecție.

Anul acesta Angelina Jolie își va expune colecția de bijuterii creată în colaborare cu Robert Procop, în sudul Franței.

Jolie și-a programat la vară o venire pe Coasta de Azur. Grand Hotel din Cap Ferrat și Hotel de Paris din Monaco vor fi gazdele expoziției de bijuterii ale actriței.

În afară de faptul că este una din artistele care câștigă cel mai mult din generația sa, o mamă foarte ocupată și o persoană angajată în cauze umanitare, Angelina Jolie are și aspirații artistice. Anul trecut, ea a creat pentru firma engleză Asprey o colecție de bijuterii numită „Style of Jolie”.

Bijuteriile Angelinei Jolie

Gama, alcătuită din cercei, coliere și inele cu pietre mari, fasonate în linii simple, a fost prezentată în luna aprilie la Julien’s Gallery din Beverly Hills.

La prezentarea din Franța, care va avea loc între 15 iulie și 15 august, se vor adăuga noi piese. La fel ca anul trecut, sumele încasate din vânzarea bijuteriilor vor fi destinate asociației „Education Partnership for Children of Conflict”, organism fondat în 2006 pentru finanțarea unor programe de educație pentru copiii afectați de conflicte și la care Angelina Jolie este copreședintă.

Nu este prima oară că actrița se lansează în sectorul bijuteriilor. Ea a creat în 2009, alături de Brad Pitt, o colecție, din vânzarea căreia au fost furnizate fonduri pentru asociație. Linia a fost numită „The Protector”, fiind realizată pentru marca Asprey, al cărei director este Robert Procop. Acesta a confecționat inelul de logodnă de 250.000 de dolari pe care i l-a oferit actorul luna trecută viitoarei sale soții.