Angelina Jolie, primul Revelion după divorţul de Brad Pitt. Cu cine şi-a petrecut actriţa vacanţa – FOTO

De: Cătălina Matei / 03.01.2017, 16:02
Angelina Jolie, primul Revelion după divorţul de Brad Pitt. Cu cine şi-a petrecut actriţa vacanţa - FOTO
În ciuda faptului că Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt după peste zece ani de relaţie, aceasta s-a bucurat de sărbători alături de copiii săi într-o vacanţă petrecută pe pârtia de ski, din staţiunea exclusivistă Crested Butte, statul Colorado, scrie mediafax.ro.

Actriţa în vârstă de 41 de ani, care a anunţat divorţul de Brad Pitt, în luna septembrie a anului trecut, a sosit în staţiune chiar în ziua Anului Nou, însoţită de trei dintre copiii săi.

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

Angelina Jolie a mers şi în explorarea staţiunii montane, duminică, alături de gemenii în vârstă de 8 ani, Knox şi Vivienne, şi de fiica sa Shiloh, 10 ani, căreia i-a cumpărat îngheţată.

Jolie şi fiica sa au fost surprinse de paparazzi într-o serie de imagini plimbându-se pe străzile din Crested Butte după o după amiază petrecută pe pârtie.

Angelina a fost surprinsă schiind alături de Zahara, Knox and Vivienne, bucurându-se de o lecţie de ski şi de soare, în ciuda temperaturilor scăzute. Aceasta şi-a etalat trupul zvelt îmbrăcată într-un costum de ski negru şi o haină lungă cu blană la glugă. De asemenea, aceasta nu a uitat de perechea de ochelari de ski. Pentru această vacanţă de lux, Angelina a închiriat un o cabană cu şase dormitoare.

În oraşul Crested Butte, Angelina a petrecut o după amiază relaxantă departe de pârtie, alături de copii, discutând însufleţită cu aceştia. Deşi era îmbrăcată gros, Angelina nu şi-a pierdut eleganţa purtând o parka neagră.

Foto Hepta