Angelina Jolie recunoaste ca nu e sociabila

Apropo.ro / 09.12.2011, 10:00
Angelina Jolie recunoaste ca nu e sociabila
Angelina Jolie a marturisit ca nu prea are prietene si ca prefera sa stea in casa alaturi de familia ei in loc sa socializeze.

Desi celebra si frumoasa, actrita Angelina Jolie recunoaste ca nu este sociabila. Vedeta spune ca nu are prietene cu care sa stea la taclale, iubitul ei, Brad Pitt, fiind singurul caruia ii impartaseste gandurile.

Angelina si Brad au sase copii si formeaza cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood. Cu toate acestea, ea prefera sa isi petreaca timpul in sanul familiei.

Cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni din nou parinti, desi nu au planuit inca nimic in acest sens.

Angelina prefera sa nu socializeze

Nici in filme, dupa cum ati observat, nu prea am prietene. Stau foarte mult acasa, nu sunt foarte sociabila. Imi place sa vorbesc cu familia mea si mai putin cu prietenii. Brad este de fapt singura persoana cu care vorbesc”, a declarat Angelina Jolie.

In privina ideii de a deveni din nou mama, Angelina a declarat: „Nu am planuit nimic, dar nu avem de unde sa stim. As putea oricand ramane insarcinata”.

De curand, ea a acordat un interviu postului de televiziune CBS, in emisiunea „60 Minutes”, in care a marturisit ca si-ar fi dorit sa devina antreprenor de pompe funebre, daca nu reusea ca actrita.