Angelina Jolie și-a afișat inelul de logodnă la Sarajevo Film Festival

De: Gabriela Voicu / 09.07.2012, 15:00
Angelina Jolie a participat la a 18-a ediție a Festivalului de Film din Sarajevo, unde a primit și decorația de cetățean de onoare al orașului Sarajevo.

Angelina Jolie și-a afișat pentru prima dată în public inelul de logodnă, sâmbătă, pe covorul roșu de la a 18-a ediție a Festivalului de Film din Sarajevo.

Inelul cu diamant al actriței americane, estimat la 500.000 de dolari, a fost creat și personalizat de bijutierul Robert Procop, la indicațiile lui Brad Pitt. Brad și Angelia au făcut anunțul oficial al logodnei în luna aprilie.

Angelina Jolie a sosit la Sarajevo, sâmbătă, la bordul unui avion privat, însoțită de trei dintre cei șase copii ai săi. Ea a deschis un atelier de film și a susținut o conferință dedicată tinerelor talente din lumea cinematografiei – scenariști, regizori, actori și producători – din 13 țări din Europa de Sud-Est.

Angelina Jolie și-a afișat inelul de logodnă

Cu această ocazie, actrița în vârstă de 37 de ani a primit și decorația de cetățean de onoare al orașului Sarajevo, pentru că prin intermediul filmului ei „In the Land of Blood and Honey”, lansat pe marile ecrane în 2011, „a contribuit la păstrarea adevărului despre evenimentele din timpul războiului din Sarajevo și din Bosnia”.

Lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey” marchează debutul regizoral al Angelinei Jolie și are ca temă centrală o poveste de dragoste controversată din timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995).

„In the Land of Blood and Honey” a fost nominalizat, anul acesta, la premiile Globul de Aur, la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină”.

Angelina Jolie, în „Maleficient” (Foto: Hepta)

Recent, Angelina a fost fotografiată pe platourile de filmare ale peliculei „Maleficient”, în care interpretează un rol negativ.