Angelina Jolie si-a hranit fiul cu greieri

Apropo.ro / 15.12.2006, 09:27
Angelina Jolie si-a hranit fiul cu greieri
Angelina Jolie a cumparat pentru fiul sau adoptat Maddox un platou cu greieri, în timp ce actrița se afla împreuna cu familia ei în vacanța în Cambodgia, țara natala a baiețelului, informeaza thesun.co.uk. "L-am dus recent pe Maddox în


Angelina Jolie a cumparat pentru fiul sau adoptat Maddox un platou cu greieri, în timp ce actrița se afla împreuna cu familia ei în vacanța în Cambodgia, țara natala a baiețelului, informeaza thesun.co.uk.

„L-am dus recent pe Maddox în Cambodgia și a fost prima lui calatorie în care a înțeles ce înseamna aceasta țara. Într-o seara l-am dus la un restaurant și i-am cumparat primul lui platou cu greieri”, a spus Jolie.

Aceste insecte cu un conținut mare de proteine sunt foarte populare în Cambodgia și sunt frecvent servite întregi. Angelina a declarat ca a mai încercat și alte delicatese de acest tip, printre care larve de albina.

Jolie, în vârsta de 31 de ani, este cunoscuta pentru obiceiurile sale ciudate. Totuși, imaginea actriței a devenit mai conservatoare în ultima vreme, de când lucreaza ca ambasadoare a bunavoinței pentru ONU. Pe când era casatorita cu actorul Billy Bob Thornton, Jolie purta la gât o fiola cu sângele acestuia.

În prezent, actrița are o relație mai mult decât normala cu actorul Brad Pitt, în vârsta de 42 de ani. Cei doi au devenit, în mai, parinții unei fetițe, Shiloh Nouvel. Actorul a devenit și tatal celor doi copii adoptați de Angelina, Maddox, micul cambodgian în vârsta de cinci ani, și Zahara, o etiopianca în vârsta de aproape doi ani.

Mediafax