Angelina Jolie și Brad Pitt vor face patru nunți

De: Marian Andrei / 11.12.2013, 09:32
Angelina Jolie și Brad Pitt vor face patru nunți
Angelina Jolie și Brad Pitt vor să se căsătorească în curând și intenționează să marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nuntă.

Seria nunților va debuta cu o petrecere în Australia și se va încheia cu o recepție somptuoasă la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o deține în sudul Franței.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Prima ceremonie de nuntă se va desfășura în rezervația naturală Ayers Rock – căreia aborigenii îi spun Uluru – din nordul Australiei. Ceremonia va avea loc pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va împlini vârsta de 50 de ani.

La începutul anului 2014 va avea loc o a doua ceremonie de nuntă, într-una din reședințele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenușa mamei sale, Marcheline Bertrand – care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani – a fost împrăștiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deținută de cuplu în sudul Franței, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude și prieteni.

„Petrecerea finală va fi una spectaculoasă și va avea loc pe proprietatea deținută de cuplu în sudul Franței, în luna mai, în perioada Festivalului de Film de la Cannes”, a adăugat aceeași sursă.