Angelina Jolie spune de ce și-a lăsat piciorul la vedere, pe covorul roșu

Apropo.ro / 25.03.2012, 11:00
Angelina Jolie spune de ce și-a lăsat piciorul la vedere, pe covorul roșu
Vizibil neafectată de vâlva creată despre momentul în care și-a lăsat piciorul la vedere la Oscar 2012, Angelia Jolie face câteva mărturisiri.

Unul dintre cele mai discutate subiecte după ceremonia de înmânare a Premiilor Oscar de anul acesta a fost felul în care Angelina Jolie a lăsat să i se vadă piciorul drept, atunci când a fost fotografiată.

Internauții au glumit mult pe seama aceste ipostaze, au parodiat mai multe fotografii celebre în care apărea și piciorul lui Jolie, căruia i-au creat și un cont pe rețeaua de socializare Twittler. Chiar și în cadrul unor emisiuni de televiziune s-a vorbit despre modul în care soția lui Brad Pitt a pozat pentru fotografi în cadrul evenimentului respectiv.

Angelina Jolie

Angelina Jolie la Premiile Oscar 2012

Actrița Joan Rivers a cam întrecut măsura cu declarațiile la Oscar, declarând că soția lui Brad Pitt arată ca și cum ar veni de la Auschwitz.

„Sincer nu am acordat atenție acestui lucru. Nu mă uit la astfel de emisiuni TV și dacă intru pe internet și văd ceva despre mine, nu dau click pe acel lucru. Iar oamenii din jurul meu nu vorbesc despre astfel de întâmplări. Am auzit ceva, dar nu am fost atentă”, a declarat Angelina Jolie.

Citește mai multe detalii despre declarațiile Angelinei Jolie, pe Gandul.info