Angelina Jolie va juca în „Orient Express”

De: Cătălina Matei / 13.06.2016, 11:18
Angelina Jolie va juca în
Actriţa americană Angelina Jolie ar putea juca în adaptarea cinematografică a romanului Agathei Christie, "Orient Express", într-un rol făcut faimos de Lauren Bacall în filmul regizat de Sidney Lumet în 1974, noul film fiind regizat de Kenneth Branagh, care va juca rolul detectivului Hercule Poirot.

Pelicula lui Branagh, precum şi cea a lui Sidney Lumet, se bazează pe romanul de mistere al Agathei Christie din 1934 care de învârte în jurul detectivului Hercule Poirot şi a eforturilor sale de a rezolva iţele unui caz de crimă petrecut la bordul faimosului tren.

Potrivit The Hollywood Reporter, Jolie poartă discuţii pentru a obţine rolul lui Harriet Hubbard, unul dintre pasagerii trenului considerat a fi suspect în cazul de crimă.

 Filmările vor începe în noiembrie, în locuri precum Londra şi Malta. Scenaristul filmului „Green Lantern”, Michael Green, va scrie scenariul lungmetrajului. Fox va lansa filmul lui Branagh asupra crimei din Orient Express, pe 22 noiembrie 2017, în timpul sezonului pentru premiile Oscar, scrie mediafax.ro.

Jolie a mai lucrat în ultimul timp la mult-aşteptatul documentar Netflix, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, bazat pe cartea de memorii din anul 2000 a autorului şi militantului pentru drepturile omului din Cambodgia, Loung Ung.