Angelina Jolie va regiza al doilea film din carieră: „Unbroken”

De: Gabriela Voicu / 19.12.2012, 17:00
Angelina Jolie va regiza al doilea film din carieră:
"Unbroken" este al doilea film pe care actrița Angelina Jolie îl va regiza, ca adaptare după cartea autoarei Laura Hillenbrand.

Angelina Jolie vrea să revină în spatele camerelor de filmat, pentru a regiza o adaptare a best-sellerului „Unbroken”, al autoarei Laura Hillenbrand.

Filmul va reda o poveste din timpul celui de-al doilea Război Mondial, despre Louis Zamperini, participant la Jocurile Olimpice din 1936, care a supraviețuit prăbușirii unui avion și a ajuns într-o închisoare japoneză.

„Am citit cartea Laurei Hillenbrand și am fost impresionată de povestea lui Louie Zamperini, așa că am început imediat să propun subiectul cineaștilor, pentru a regiza un film despre asta”, a declarat Angelina.

„Louie este un erou, un exemplu extraordinar de caracter, credință și curaj. Sunt foarte onorată că voi avea ocazia să fac cunoscută povestea vieții lui”, a adăugat soția actorului Brad Pitt.

Angelina Jolie, la o conferință de presă din Turcia

Angelina Jolie își petrece mare parte din timp în cadrul unor misiuni umanitare, chiar mai mult decât pe platourile de filmare, călătorind în zone măcinate de război, ceea ce s-a văzut și odată cu lansarea filmului „In the Land of Blood and Honey”, care a marcat debutul ei regizoral.

Romanul „Unbroken” este al doilea scris de Laura Hillenbrand, după ce prima sa carte, „Seabiscuit: An American Legend”, a fost publicată în 2001 și a inspirat filmul „Seabiscuit” din 2003.