Anglia a interzis DSLR-urile intr-o statie de metrou

Apropo.ro / 06.12.2011, 13:50
Anglia a interzis DSLR-urile intr-o statie de metrou
Printr-un anunt destul de ciudat, o statie de metrou mai veche din Londra a interzis turistilor accesul inauntru cu aparate foto profesionale, din gama DSLR-urilor.

Fosta statie de metrou Aldwych din Londra, care s-a deschis recent pentru turisti, a interzis accesul cu aparate foto DSLR (Digital Single Lens Reflex) inauntru pe motivul calitatii senzorilor si a numarului mare de megapixeli.

Mesajul care ii intampina pe turisti la intrare spune urmatoarele: „datorita combinatiei intre inalta calitate a senzorului si a rezolutiilor mari, camerele foto SLR nu sunt, din pacate, permise in interiorul statiei”.

Probabil ca cei care se ocupa de intretinerea acestei locatii au decis ca posesorii de aparate foto profesionale sa plateasca o taxa suplimentara daca doresc sa faca poze de calitate, fiind permise aparatele mici.

Acesta nu este singurul loc unde DSLR-urile sunt interzise, londonezii neavand ghinionul locuitorilor din Kuweit, care nu mai au voie sa faca niciun fel de poze cu aparate foto profesionale, de aproximativ un an.