Anglia are trei echipe in semifinalele UCL (VIDEO)

Apropo.ro / 10.04.2008, 12:36
Anglia are trei echipe in semifinalele UCL (VIDEO)
Liverpool, Chelsea si Manchester United sunt cele trei echipe din Anglia care s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor.

Echipa Manchester United s-a calificat, aseara, in semifinalele Ligii Campionilor, in urma victoriei obtinute cu scorul de 1-0 impotriva formatiei italiene AS Roma, dupa ce in tur se impusese cu 2-0, in deplasarea din capitala Italiei.

Singurul gol al partidei a fost marcat cu capul de argentinianul Tevez, in urma unei centrari perfecte a lui Hargreaves.

Echipa diavolilor rosii a devenit cea de-a treia reprezentanta a Angliei in semifinalele celei mai prestigioase competitii intercluburi, dupa ce, marti seara, Liverpool si Chelsea isi asigurasera biletele pentru semifinale.

In cel de-al doilea sfert de finala disputat aseara, Barcelona s-a impus pe Camp Nou in fata nemtilor de la Schalke cu 1-0, dupa ce in tur castigase cu acelasi scor pe terenul acestora.

Golul catalanilor a fost marcat de Yaya Toure in minutul 43, dupa o faza creata de Bojan.

In semifinale, Barcelona va juca impotriva lui Manchester United, iar cealalta semifinala va fi una pur britanica, intre Liverpool si Chelsea.

Semifinalele se vor disputa la 22-23 aprilie (turul) si 29-30 aprilie (returul), iar finala Ligii Campionilor este programata la 21 mai, la Moscova.