Aniela Petreanu se dă cu cremele prietenilor

Apropo.ro / 17.03.2013, 09:00
Aniela Petreanu se dă cu cremele prietenilor
Aniela Petreanu, actriţă în “Serviciul Român de Comedie” şi “Spitalul de demenţă”, difuzate de ProTv, este adepta mişcării în aer liber. Face mult sport pentru a obţine energia de zi cu zi, iar atunci când vine vorba de frumuseţe, Aniela ne–a mărturisit că obişnuieşte să folosească creme naturale, pe bază de aloe, făcute de prietenii ei.

Coca Smîrdan din „Spitalul de demenţă” face din toate câte un pic: „Mişcare în aer liber, aerobic pe acasă şi dans cu un instructor personal. Sportul este foarte important pentru mine. E sursa mea de endorfine, care înlocuieşte cu succes ciocolata”, spune actriţa din „Serviciul Român de Comedie”.

Aniela Petreanu, alaturi de colege ei, Jojo si Monica Anghel

La capitolul produse cosmetice, Aniela merge pe creme naturale făcute de prieteni. „În general, folosesc săpun şi creme naturale făcute de nişte prieteni care au o seră cu aloe în vârf de munte”. Şi dacă tot a venit momentul adevărului, actriţa ne-a mărturisit şi care este regula de frumuseţe de la care nu se abate niciodată: „Îmi place să mă îmbrac doar în parfum”.