Animal X aniversează 13 ani de la înfiinţare printr-un concert-eveniment

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2012, 12:45
Animal X aniversează 13 ani de la înfiinţare printr-un concert-eveniment
Băieţii de la Animal X au revenit în forţă şi sunt puşi pe fapte mari! Dacă în luna martie au prezentat fanilor şi publicului care încă îi mai iubeşte o nouă baladă care le-a adus în timp record, peste 1.600.000 de vizualizari pe Youtube, “Doar tu si eu”, iată că luna mai este şi ea plină de surprize şi evenimente unul şi unul pentru fanii celor 5 membrii ai trupei: Hienă, Vierme, Tzapu, Martzianu şi Greiere.

In cei 13 ani de activitate, trupa Animal X s-a reinventat, fără a se încadra într-un singur stil muzical, abordând o fuziune de stiluri pornind de la pop rock şi rock alternativ până la drum and base, dubstep şi electro.

După o conferinţă de presă unde au fost „descusuţi” de ziarişti şi o serenadă memorabilă în Centrul Vechi al Bucureştiului, trupa Animal X se pregăteşte intens pentru aniversarea celor 13 ani de cariera care va fi marcată printr-un concert eveniment în clubul Tribute. Repetiţiile sunt pe ultima sută de metri!

Covor de iarbă, lumânări şi arbuşti de liliac

In data de 17 mai, la ora 22.00 în Clubul Tribute, vor sustine concertul – eveniment aniversar pentru a celebra alături de fani 13 ani de muzică Animal X. Şi nu vor avea covor roşu, ci un covor de iarbă, aşternut pe asfalt, din stradă până la intrarea în club.

Pentru deschidere v-au pregatit ceva special, o trupă pe care o recomandă şi o susţin – Classic Beat Orchestra – care în structura unei orchestre de jazz va susţine un recital de muzică clasică în ritmuri etno-jazz şi dub-step.

Va urma un recital acustic Animal X cu acompaniament de quartet de coarde, într-un decor de flori albe şi lumânări.

La miezul nopţii îşi vor pune o dorinţă şi vor sufla în lumânările din muffins-uri împreună cu toţi cei prezenţi alături de ei, după care vor cânta într-un concert în care se vor reîntoarce în 1999 şi vor străbate timpul muzical până în 2012.

Animal XLa sfârşitul petrecerii, pentru a scădea amprenta de carbon a evenimentului de 13 ani, 13 arbuşti de liliac alb vor ajunge în posesia celor care vor să-i planteze şi să participe la tombola prin care pot să-i câstige.
„Am crescut împreună, ne-am maturizat şi ne-am transformat împreună cu fanii noştri, şi este normal ca acum, după 13 ani, să dedicăm fanilor aniversarea noastră printr-o serie de evenimente interactive, la care ei participa efectiv şi iau decizii în ceea ce priveşte realizarea lor” declară Şerban, liderul trupei Animal X.

Povestea Animal X, a inceput în urma cu 13 ani la Constanţa. Erau trei băieţi simpli pe care i-a unit întâi de toate pasiunea pentru break-dance. Apoi, melodiile lor au făcut istorie în muzica românească. Ei sunt cei care au readus break-dance-ul în România, au avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor româneşti şi au stabilit recorduri ce nici până acum nu au fost egalate. Acum, trupa Animal X, în formula de 5 membri este pregătită să cucerească publicul cu melodii noi şi „de suflet”, aşa cum v-a obisnuit de-a lungul timpului.
Preţul unui bilet la concertul aniversar Animal X este 30 lei! Biletele pot fi achiziţionate din clubul Tribute.

Puteţi urmări aici serenada Animal X: