Animal X are un nou single pentru fani!

Apropo.ro / 11.07.2012, 11:41
Animal X are un nou single pentru fani!
La concertul de lansare a noului single, Animal X va lăsa publicul să decidă moneda în care va plăti biletul: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

Cunoscuţi ca fiind ecologişti convinşi, Animal X va lansa un nou single în cadrul primului concert dintr-un club în care publicul decide în ce monedă plăteşte biletul de intrare: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

După lansarea proiectului „Nu lasa PETe in urma ta!”, proiect prin care vor să transforme în bani pentru educaţia copiilor PET-urile care distrug planeta şi pe care oamenii le aruncă frecvent la gunoi, baieţii de la Animal X s-au pus pe treabă, şi, ca să convingă populaţia că PET-urile înseamnă bani, au început seria de evenimente prin care oamenii pot „cumpăra” bilete în PET-uri rămânând cu banii în buzunar.

Animal XMâine seară, de la ora 22.00, în Club Silver Church va avea loc primul concert care se desfăşoară într-un club, unde, dacă nu ai lăsat PETe în urma ta, poţi să auzi în premiera noul single Animal X şi să rămâi cu banii în buzunar.

Pentru cei care vor plăti biletul cu cele mai multe PET-uri, au pregătit alături de partenerul acestui eveniment – Societatea Ateneul Roman – Universitatea Ecologică Bucureşti – un super premiu eco – o bicicletă Pegas în varianta modernă, dotată cu un coş de răchită plin cu flori şi multe alte surprize. Evenimentul este unul marca Generaţia Verde şi Desculţ în iarbă.