Animal X i-a cucerit pe moldoveni!

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2012, 12:05
Animal X i-a cucerit pe moldoveni!
Single-ul “Doar tu şi eu” se află de două săptămâni pe locul 1 la Discovery FM , pe frecvenţa 96.2.

Balada băieţilor de la Animal X, „Doar tu şi eu” a fost primită de public extrem de bine, asa că, lansată pe 1 martie, a atins acum peste un milion de vizualizări pe Youtube. Single-ul a intrat de câteva saptamani pe radio, iar videoclipul este difuzat de posturile muzicale de specialitate. Şi pentru că fanii Animal X sunt pretutindeni, „Doar tu şi eu” a pătruns de câteva săptămâni în Republica Moldova.

Animal XAstfel, de două săptămâni încoace este pe locul 1 în Topul 30 realizat de postul de radio Discovery FM. Animal X i-a surclasat cu noua lor baladă pe artişti precum Dj Project&Adela Popescu, Andra, Mandinga, Michel Telo, Bob Sinclair feat. Pitbull, Sean Paul şi mulţi alţii.

„Suntem foarte bucuroşi că fraţii noştri de peste Prut ne ascultă muzica. Ne este dor să mai concertăm la Chişinău şi poate o să reuşim acest lucru în perioada următoare. Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat şi îi invităm pe pagina noastra de Facebook să ţinem legătura cât mai strâns”, spune Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X.

Puteţi urmări aici videoclipul piesei „Doar tu şi eu”: