Animal X – „Let it go” feat. Sonny Flame (Video)

Apropo.ro / 06.06.2013, 15:00
Animal X -
Cei de la Animal X au realizat o colaborare inedită cu Sonny Flame pentru piesa "Let it go". Iată ce a ieșit...

După o vacanță în Ibiza, în care cei de la Animal X au împletit munca cu distracția, a ieșit o piesă nouă, bună pentru vară și distracție. În Ibiza, băieții de la Animal X au compus piese pentru un nou album, ce va fi lansat în curând.

Nouă melodie este o colaborare cu Sonny Flame. Piesa este una de vară, cu influențe de dubstep dar foarte ușor digerabila, este o piesă plină de energie, te face să dansezi. Piesa este concepută în Ibiza, unde ne-am petrecut o vară compunând melodii pentru viitorul album. Colaborarea cu Sonny ni s-a părut o idee bună de la început și am fost încântați de rezultat, Are o voce remarcabilă, ne potrivim foarte bine pe plan muzical, dovada această piesă. ‘Let it go’ este diferită de tot ce se difuzează în acest moment la radio și tv, va ieși în evidență„, au spus băieții de la Animal X pentru devoratormonden.ro.

 


 

Suntem conștienți că este diferită și mizăm pe acest lucru și pe faptul că putem să compunem cam orice ne trece prin cap, nu suntem constrânși de nimeni și nimic să facem doar un anumit stil de muzică„, au adăugat aceștia.

Cât despre apariția unui nou album…: „Noul album a început să fie lansat încă din 2010. Am lansat melodii una după alta, ca și cum ar fi făcut parte dintr-un album. Acum nu se mai merită să scoți un album întreg, preferăm să scoatem câte un single pe rând, merge mai bine așa deocamdată. Mai avem pregătite deja nouă noi melodii pe care le vom lansa în perioada următoare„.