Animale la urgenţă, pe Nat Geo Wild

De: Cătălina Matei / 19.08.2016, 08:50
Animale la urgenţă, pe Nat Geo Wild
Gulf Coast Veterinary Specialists (GCVS) din Houston, Texas, este unul dintre cele mai respectate – şi solicitate – spitale pentru animale din Statele Unite ale Americii, ai cărui peste 200 de angajaţi tratează anual cel puţin 50.000 de pacienţi.

În noul serial Nat Geo WILD, Animale la Urgenţă, descoperim ce se întâmplă în culisele spitalului şi urmărim evoluţia celor mai complicate cazuri de medicină veterinară.

 

”GCVS are cele mai fascinante şi impresionante cazuri din ţară, cu pacienţi de tot felul, de la animale exotice la animale din grădinile zoologice la cele deţinute ca tovarăşi de companie, iar aceşti pacienţi intră pe uşile spitalului 24 de ore pe zi, şapte zile din şapte”, spune Geoff Daniels, vicepreşedinte executiv şi manager general al Nat Geo WILD. ”Combină toate acestea cu un grup incredibil de veterinari pasionaţi şi obţii cele main oi şi mai specializate metode de îngrijire veterinară din lume. Iată ceva unic la TV.”

 

Având premiera în data de 1 septembrie, de la ora 18:00, acest serial din şase părţi ne invită să urmărim ce se întâmplă cu pacienţii ajunşi la spital, de la diagnostic şi pe perioada tratamentului. De la câini şi pisici la cimpanzei şi pitoni uriaşi, la berbeci şi păsări exotice, o mare varietate de animale sunt binevenite aici. GCVS este locul unde ajung animalele a căror îngrijire depăşeşte capacităţile / posibilităţile veterinarilor obişnuiţi, iar veterinarii de la GCVS se confruntă cu cele mai complexe şi solicitante cazuri, purtându-ne prin diferitele departamente din spital: chirurgie şi ortopedie, medicină internă, oncologie, neurologie şi neurochirurgie, medicină intensivă, stomatologie şi chirurgie orală, dermatologie şi alergologie, specii aviare şi exotice, diagnostic imagistic, oftalmologie, cardiologie, medicină sportivă, reabilitare şi fitness, nutriţie, urgenţă. Angajaţii concep în permanenţă noi abordări şi tehnici de tratare a pacienţilor, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generaţie şi metodelor de îngrijire specializată completă.