Animalele s-au „razbunat” pe cele care le-au purtat

Apropo.ro / 23.02.2008, 20:43
Animalele s-au
Aretha Franklin, Kylie Minogue si Kate Moss au primit titlul de cele mai prost imbracate vedete din cauza ca au purtat haine de blana.

Cantareata de muzica soul Aretha Franklin a primit titlul de cea mai prost imbracata vedeta, intr-un top realizat de PETA, organizatia pentru apararea drepturilor animalelor, in care au mai fost incluse cantareata Kylie Minogue si top modelul Kate Moss.

Cele trei dive au fost criticate de zeci de mii de utilizatori de internet, care le-au inclus in topul celor mai prost imbracate vedete pentru ca au purtat haine din blana si piele, informeaza femalefirst.co.uk. (Citeste mai multe pe Mediafax.ro)

Kylie va canta la Bucuresti in vara

Cu sau fara haina de blana, cantareata Kylie Minogue va sustine un concert pe Stadionul Cotroceni (Progresul), in data de 17 mai 2008, de la ora 19:00, conform organizatorilor de la Emag!c Entertainment.

Cantareata australiana si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian “Neighbours”. Dupa succesul primelor doua single-uri, “Locomotion” – care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani – si “I Should Be So Lucky” – care a impus-o in topurile din lumea intreaga – Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Tu ce parere ai despre femeile care poarta haine din blana naturala?