Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” are premiera în cinema pe 22 aprilie

De: Ana Obretin / 13.04.2022, 18:31
Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului

Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, o producție nWave Pictures și Octopolis, are premiera în cinematografele românești pe 22 aprilie.

Plasată într-o lume fantastică și luxuriantă, producția urmărește aventurile tânărului Iepure-Găină, născut jumătate găină, jumătate iepure. Adoptat de regele Peter, un aventurier faimos, și dornic să fie acceptat și iubit cu toate diferențele sale, Iepurele-Găină vrea să aibă parte de propria mare aventură chiar și așa, stângaci, cum este. După ce marele răufăcător al ținutului – unchiul său – evadează și amenință să-l înlăture pe tatăl lui de la tron, eroul pornește într-o cursă împotriva timpului alături de Abe, o țestoasă mereu sarcastică, și Meg, o nesăbuită maestră în artele marțiale, ca să îl oprescă.

Vezi trailerul mai jos:


„Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, în regia lui Ben Stassen și Benjamin Mousquet, este un film pentru întreaga familie, plin de amuzament și aventură, care livrează un mesaj puternic despre acceptare şi toleranţă, potrivit unui comunicat remis Apropo de distribuitor. După un scenariu de Dave Collard, filmul îi are ca producători pe Ben Stassen, Caroline Van Iseghem și Matthieu Zeller, cei care au regizat și produs animații cunoscute, precum „Cățeii reginei” și „Big Foot Junior”.

Filmul „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” va putea fi văzut doar în cinematografe şi este distribuit de către Vertical Entertainment.

CITEȘTE ȘI:O scenă cu un sărut al unui cuplu gay, reintrodusă într-o animație Pixar, după critici acerbe

Foto: Vertical Entertainment