Animația “The Croods: A New Age” se menține primul loc în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 22.02.2021, 09:10
Animația “The Croods: A New Age” se menține primul loc în box office-ul nord-american

Producția Universal-Dreamworks Animation “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. În noul film, preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Betterman, care pretinde că este evoluată și superioară. Filmul a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună animație.

Pe poziția a doua în box office-ul nord-american se află „The Little Things”, un thriller cu Denzel Washington, Jared Leto și Rami Malek, care a avut încasări de 1,2 milioane de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmărește doi polițiști (Denzel Washington și Rami Malek) care încearcă să prindă un criminal în serie, în anii 1990, în Los Angeles.

Locul al treilea este ocupat de „Judas and the Black Messiah”, de Shaka King, care a avut încasări de 905.000 de dolari. Drama biografică prezintă povestea trădării lui Fred Hampton (Daniel Kaluuya), lider al Partidului Panterele Negre, de la sfârșitul anilor 1960, de către William O’Neal (Lakeith Stanfield), un informator al FBI. Filmul este extrem de lăudat de critici, iar, pentru interpretarea sa, Kaluuya a fost nominalizat recent la premiile Globul de Aur și ale Sindicatului actorilor americani.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins (805.000 de dolari), „The Marksman”, de Robert Lorenz (775.000 de dolari), „Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson (510.000 de dolari), „Nomadland”, de Chloe Zhao (503.000 de dolari), „Land”, de Robin Wright (500.000 de dolari), „News of the World”, de Paul Greengrass (245.000 de dolari), și de “The War with Grandpa”, de Tim Hill (224.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Nomadland”, „Borat”, “The Queen’s Gambit”, „The Crown”, printre nominalizările la Globurile de Aur 

Foto: Profimedia Images