Anisia Gafton, colega lui Dan Capatos, victima unui trecător

De: Alexandra Necsoiu / 08.06.2017, 13:25
Anisia Gafton, colega lui Dan Capatos, victima unui trecător
Renumită pentru lejeritatea cu care face glume pe seama bărbaţilor, colega lui Dan Capatos de la emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena 1, Anisia Gafton, povesteşte sâmbăta aceasta, de la 13:00, la “Dincolo de aparenţe” cum de la o simplă glumă era să devină victimă.

Totul s-a întâmplat când aceasta era încă la Iaşi şi realiza nişte glume de tip camera ascunsă. Anisia aştepta ca un trecător să o surprindă “furând” un portofel, iar când acesta se sesiza, îi arunca prada în braţe şi încerca să îl acuze chiar pe el de furt.

Ce salariu are Anisia Gafton, noua colegă a lui Dan Capatos? Cât a lui Cătălin Bordea

            “Am avut şi oameni care reacţionau liniştit, >, dar a fost şi un domn care voia efectiv să mă bată. M-a prins şi l-am văzut cum se pregătea să-mi dea un pumn, aşa că am ţipat cât am putut >. Am avut noroc, că mă bătea, cu adevărat!”, îşi aminteşte amuzată Anisia.

            Despre cum şi-a descoperit talentul pentru stand-up, ce părere au avut părinţii ei despre meseria ei, despre cum este abordată pe reţelele de socializare şi cum s-a acomodat cu traiul în Capitală, Anisia vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 13:00, în cea mai nouă editie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.