Anisia Gafton, concediată de la Antena 1! Ce salariu avea colega lui Capatos

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 11:10
Anisia Gafton, concediată de la Antena 1! Ce salariu avea colega lui Capatos
Anisia Gafton, una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, a fost concediată de la Antena 1. Ea a rezistat un an jumătate alături de echipa „Xtra Night Show”, emisiune prezentată de Dan Capatos.
Fostă concurentă la „Românii au talent” a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea. Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea.
 
„Viaţa este plină de neprevăzut şi de noi începuturi. De data aceasta pentru Vika Jigulina, care debutează în tv. Ea a mai avut carieră în radio şi nu mai vorbim de cariera ei artistică. Probabil, pentru că am comandat o canapea extrem de lungă, va avea şi Bordea un coleg pe parcursul acestui sezon, care să lucreze alături de noi.Este o dorinţă a noastră ca echipa să fie formată tot din patru persoane. Aceasta este o promisiune pe care o fac de la început… că echipa se va mări cu cel puţin un membru”, a explicat Dan Capatos absenţa Anisiei Gafton. 
 
Pentru postul de coprezentator vedeta încasa 1.000 de euro pe lună, cât salariul lui Cătălin Bordea. Moldoveanca a câştigat, în urmă cu doi ani, premiul de originalitate la „Românii au talent”, în valoare de 10.000 de euro.