Aniversare inedită a lui Mălaimare pe Calea Victoriei: Actorul vrea ca bulevardul să devină pietonal

De: Nicoleta Nicolae / 28.08.2015, 16:00
Aniversare inedită a lui Mălaimare pe Calea Victoriei: Actorul vrea ca bulevardul să devină pietonal
Mihai Mălaimare a sărbătorit 65 de ani, joi, printr-un spectacol al Teatrului Masca, în mijlocul publicului, pe Calea Victoriei, aceasta fiind prima dintr-o serie de o sută de reprezentaţii pe care instituţia pe care a fondat-o le va susţine pe acest bulevard, militând ca el să devină pietonal.

Mihai Mălaimare a împlinit, joi, 65 de ani, şi a sărbătorit această aniversare alături de actorii Teatrului Masca – instituţie pe care a fondat-o în urmă cu 25 de ani şi pe care o consideră proiectul său de suflet – prin spectacolul „Baroc”, montat pe Calea Victoriei din Bucureşti, în faţa Cercului Militar Naţional.

Câteva zeci de persoane au fost alături de Mihai Mălaimare la acest spectacol aniversar. Actorul s-a bucurat să fie în mijlocul spectatorilor, precizând însă după reprezentaţie, pentru MEDIAFAX, că trebuie să se obişnuiească cu ideea că a împlinit 65 de ani.

„Nu-mi place, trebuie să recunosc, dar asta este. Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea. Este o vârstă pe care nu o poţi da înapoi. Nu e ca la kilometraj. Ce va urma nu ştiu şi n-are importanţă. Important este că în seara asta a fost un public bun, că un proiect ca ăsta a debutat sub auspicii promiţătoare şi că lucrurile trebuie să meargă înspre bine. Aşa cred eu”, a spus Mihai Mălaimare.