Aniversare inedită la 20 de ani de ProFM – concert LIVE cu Smiley, Alex Velea şi Sore într-un tramvai în mişcare!

Apropo.ro / 08.04.2013, 11:41
Aniversare inedită la 20 de ani de ProFM - concert LIVE cu Smiley, Alex Velea şi Sore într-un tramvai în mişcare!
ProFM sărbătoreşte pe 15 aprilie 20 de ani. După ce în 2012 a făcut “Show la Metrou”, în acest an aniversarea vârstei rotunde este şi mai inedită cu…“Alai la Tramvai”.

Din subteran, ProFM urcă pe calea undelor şi organizează pentru ascultătorii săi un super concert cu invitaţi, aşa cum toată lumea îşi doreşte: Smiley, Alex Velea şi Sore & Mihai Ristea – care vor cânta LIVE într-un tramvai în mişcare prin Bucureşti. Şi nu orice tramvai, ci unul ales special pentru această ocazie, nou nouţ şi 100% românesc: Bucur LF, produs de Uzina RATB, care va fi pus în întregime la dispoziţie echipe ProFM.


100 de ascultători se vor alătura Alaiului. Pentru toată lumea, atât pentru DJ-ii ProFM, invitaţii lor dar mai ales pentru Sore, Alex Velea şi Smiley evenimentul este o premieră, cei 3 artişti cântând pentru prima dată live într-un astfel de context, cu tot cu instrumente, în mişcare.
Cei care vor să fie printre norocoşii 100 care vor lua parte pe 15 aprilie la cel mai tare concert din România trebuie să intre pe www.profm.ro unde vor descoperi cum pot intra în posesia unui bilet pentru “Alai la Tramvai” şi astfel vor sărbători în timp real şi în mod atipic cei 20 de ani de ProFM.