ANM: Cod galben de ninsori în sudul țării

Apropo.ro / 26.11.2013, 14:45
ANM: Cod galben de ninsori în sudul țării
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori valabilă de marți de la ora 20.00 până miercuri la ora 14.00 în București și mai multe județe din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori puternice valabile în perioada 26 noiembrie, ora 20.00 – 27 noiembrie, ora 14.00. În acest interval vor fi ninsori, viscol și intensificări ale vântului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În intervalul menționat, în Banat, Oltenia și vestul Munteniei, precum și în Munții Banatului și zona Carpaților Meridionali, va ninge, iar local și temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantitățile de precipitații vor depăși 15…20 l/mp, iar stratul de zăpadă va fi mai consistent.

În centrul și estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 km/h și temporar 65-70 km/h.