ANM: Cod galben și portocaliu de caniculă pentru mai multe județe din țară

Apropo.ro / 08.08.2013, 09:00
ANM: Cod galben și portocaliu de caniculă pentru mai multe județe din țară
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben și portocaliu de caniculă valabil pentru 8 și 9 august 2013 în 23 de județe din țară.

Avertizarea meteo de cod galben este valabilă pentru joi, 8 august, și vineri, 9 august 2013, în Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, cea mai mare parte din Transilvania, și în jumătatea vestică a Munteniei – București, județele Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița, Argeș, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș, Alba, Sibiu și Hunedoara.

COD GALBEN: BUCUREȘTI, ILFOV, GIURGIU, DÂMBOVIȚA, ARGEȘ, GORJ, VÂLCEA, DOLJ, OLT, TELEORMAN, MARAMUREȘ, SĂ‚LAJ, BISTRIȚA-NĂ‚SĂ‚UD, CLUJ, MUREȘ, ALBA, SIBIU, HUNEDOARA

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor depăși 36…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

COD PORTOCALIU: SATU MARE, BIHOR, ARAD, TIMIȘ, CARAȘ SEVERIN, MEHEDINȚI

Cosul portocaliu de caniculă emis de Administrația Națională de Meteorologie este valabil în același interval de timp pentru județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți. Aici canicula se va intensifica, maximele termice se vor situa între 37 și 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala