Anna Kournikova are inel de logodna

Apropo.ro / 09.07.2009, 14:35
Anna Kournikova are inel de logodna
Fosta jucatoare de tenis s-a afisat la un eveniment monden cu un superb inel oferit de iubitul ei, Enrique Iglesias

Cu un trup sculptat parca de imaginatia oricarui barbat heterosexual, rapitoarea Anna Kournikova nu trebuie sa faca ceva special pentru a iesi in evidenta.

Bliturile aparatelor de fotografiat nu o iarta niciodata, pentru ca un instantaneu cu apetisanta rusoaica vinde orice revista din lume, insa cateodata fotografiile dezvaluie mai mult decat o mie de cuvinte.

Acest lucru s-a intamplat de curand, cand Anna a aparut la un eveniment monden purtand pe inelarul mainii stangi semnul logodnei cu Enrique Iglesias.

Stati linistiti, era dintr-un material pretios, iar in varf trona, asa cum ii sta bine unui inelus de logodna, un diamant care probabil costa mai mult decat o masina romaneasca.

Chestionata de reporterii prezenti la fata locului, Anna Kournikova a ras sagalnic confirmand ca inelul nu poate reprezenta decat un singur lucru.

Anna, din partea noastra, numai bine, casa de piatra si copii de cauciuc, mai ales ca trebuia sa te inveseleasca intr-un fel Enrique, dupa incidentul de acum cateva zile din care ai iesit cam sifonata.