Anna Lesko a filmat videoclipul piesei „Go Crazy” în Thailanda

Apropo.ro / 07.03.2012, 09:48
Anna Lesko a filmat videoclipul piesei
Anna Lesko a fost într-o frumoasă vacanță în Thailanda, unde a îmbinat utilul cu plăcutul: s-a distrat, dar a și filmat pentru cel mai nou videoclip al său "Go Crazy".

Anna Lesko a ales Thailanda pentru o vacanță, o țară exotică unde a profitat de frumusețile locului și a filmat cadre pentru cel mai recent videoclip al său, intitulat „Go Crazy„.

Filmările au durat trei zile în Bangkok și alte cinci zile pe diferite insule printre care și celebra insulă unde s-a filmat pelicula „The Beach”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal.

Artista a făcut plajă pe cele mai frumoase insule, a mers la shopping și a vizitat cât a putut de mult locul. Anna s-a apropiat și de maimuțe, pe care le-a hrănit cu fructe. Nu au lipsit nici incidentele din joaca alături de maimuțe. Anna a fost mușcată de una.

„M-a mușcat o maimuță, o maimuțică vaccinată! Aceste maimuțe sunt sălbatice, au sarit pe noi în momentul în care căutam o altă locație”, a spus Anna.



„A fost o experiență de neuitat. Dacă aveți ocazia, mergeți să vedeți aceste frumuseți pe care le-a conservat natura. Este un colț de rai și cred că Dumnezeu s-a concentrat mult să creeze această insuliță”, a adăugat artista.

Citește mai multe detalii despre vacanța Annei Lesko în Thailanda, pe protvmagazin.ro