Anna Lesko a pozat pentru The ONE la Moscova

Apropo.ro / 27.11.2006, 15:22
Anna Lesko a pozat pentru The ONE la Moscova
Revista The ONE a decis ca iarna acesta se poarta Moscova, astfel ca pentru noul numar al publicației, care apare pe piața pe 27 noiembrie, Anna Lesko a pozat și și-a povestit viața chiar pe strazile înghețate din capitala europeana cu cei mai mulți

Revista The ONE a decis ca iarna acesta se poarta Moscova, astfel ca pentru noul numar al publicației, care apare pe piața pe 27 noiembrie, Anna Lesko a pozat și și-a povestit viața chiar pe strazile înghețate din capitala europeana cu cei mai mulți milionari.

Nascuta la Chișinau, cu o mama jumatate rusoaica, jumatate ucraineanca și cu un tata jumatate moldovean, jumatate rus, Anna Lesko recunoaște ca este mai melancolica, mai visatoare și mai artista decât o femeie din România, pentru ca a primit o educație mixta care a facut-o sa fie diferita de cei din jur.

„Știi cum e când privești un tablou?”, a întrebat Anna Lesko când a început sa-și descrie stilul vestimentar. Anna își gândește ținutele într-un mod pictural, combina culorile într-un mod unic și de aici și ineditul fiecarei apariții.

De asemenea, Anna Lesko a marturisit pentru The ONE ca în copilarie scotea bani frumoși de la copiii de la bloc pe care-i tundea cum îi trecea ei prin cap, îi îmbraca în „creațiile” ei nastrușnice și îi punea sa joace în scenete imaginate de ea.

Pe lânga portretul Annei Lesko în Moscova, The ONE pregatește și premii pentru cititorii sai. Primii o suta de cititori care vor completa chestionarul din revista pîna pe 30 decembrie 2006 vor câștiga un set de produse cosmetice. Revista va oferi cititoarelor sale șase rochii create de designeri renumiți și alte o suta de premii pentru accesorizarea ținutelor de Revelion. Oricine poate intra în posesia lor trimițînd SMS la 1332 cu mesajul constând în codul unic de înscriere aflat în colțul stînga sus al paginii.

Mediafax