Anna Lesko, escrocată de bărbatul care i-a fost alături: „A luat pâinea de la gura copilului meu”

Apropo.ro / 11.03.2015, 09:11

Anna Lesko, escrocată de bărbatul care i-a fost alături:
Anna Lesko a aflat că a fost escrocată de bărbatul în care a avut încredere timp de 5 ani.


Florin Nedelcu, impresarul artistei, a ţepuit-o de mai multe ori pe vedetă şi ea a aflat în cele din urmă, conform wowbiz.ro.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cânt gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemultumit de ce s-a întâmplat de Revelion. Până la urmă mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate pentru situaţia de atunci. L-am gasit pe acel domn şi am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav” a povestit Anna la WOWbiz.

Fostul ei impresar n-a vrut să lămurească lucrurile, însă i-a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii de la Kanal D: „Să fii sănătoasă, bogată şi fericită”.