Anna Lesko: „Mi-ar plăcea un individ îndrăzneț și manierat”

Apropo.ro / 03.12.2012, 16:00
Atunci când nu este pe scenă, Anna Lesko își ocupă timpul cu diverse activități care îi fac plăcere: pictează, citește, face scuba diving, dar și multe altele.

Anna Lesko vorbește cu plăcere despre locuința ei, pe care a amenajat-o singură. Fiecare lucru din casă a fost ales cu mare grijă de artistă. Păstrează obiecte dragi ce îi aduc aminte de oameni deosebiți din viața ei, din familie.

Casa Annei Lesko are o bucătărie, un living, atelier de pictură, studio de înregistrări și o grădină ce cazează o imensă girafă.

Anna Lesko

Anna Lesko, în grădina casei sale

Nu are un loc preferat în casă, căci totul se schimbă în funcție de starea de spirit.

Cu drag stau și în bucătărie când fac ceva bun de mâncare, cu pasiune mă aplec asupra șevaletului când pictez ceva, e o plăcere să mă relaxez pe terasă într-o seară caldă de vară… Casa mea e făcută de mine pentru sufletul meu„, spune Anna pentru protvmagazin.ro.

Anna se relaxează și în grădina casei sale: „Îmi place la nebunie să mă contopesc cu pământul și să le dau viață personal plantelor din curtea mea. Am un grădinar care tunde iarba, adună frunzele, se ocupă, dar asta nu înseamnă că nu ține seama și de ideile mele„.

Pe plan personal, Anna Lesko spune că există cineva în viața ei….tot timpul: „Tot timpul există cineva în viața mea. Eu însămi. Câteodată, cu încă altcineva„.

Anna Lesko

Anna Lesko… în living

În ce privește bărbatul care i-ar putea sta alături, artista ne spune cum ar trebui să fie: „Nu am un șablon după care să mă ghidez, fiecare persoană e deosebită în felul său, cu bune și cu rele.Cred că mi-ar plăcea un individ îndrăzneț și manierat„.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Anna Lesko, pe protvmagazin.ro