Anna Lesko si Andreea Banica, „sorcovele” de la Callatis (Poze)

Apropo.ro / 19.08.2009, 11:16
Anna Lesko si Andreea Banica au incalcat orice limite ale esteticului prin tinutele purtate la Festivalul Callatis.

Festivalul Callatis, desfasurat in perioada 9-16 august pe scena-scoica din Mangalia, a fost un prilej de reuniune a vedetelor, dar si o ocazie pentru ele de a-si etala tinutele de gala.

Desi au purtat haine de designer, VIP-urile pareau sa formeze mai degraba un buchet de sorcove.

Delia, Andreea Banica si Anna Lesko au stralucit, la propriu, promovand nonsensul vestimentar, marcat la unison de un mix de aplicatii florale in exces si accesorii stralucitoare.

Daca Delia a ales un costum de tipul "leotard", promovat in forta de Lady GaGa, a dat-o in bara din punctul de vedere al designului prea incarcat, care a reusit sa spulbere sex-appeal-ul tinutei.

Nici Corina nu a facut senzatie pe Covorul Rosu, desi am putea spune ca s-a numarat printre putinele artiste bine imbracate.

In rest, tinuta Alinei Sorescu a fost mai degraba infantila decat sexy, iar Anna Lesko a ales sa poarte "copite" in loc de pantofi si o tinuta minimalista, potrivita mai degraba pentru un festival al kitsch-ului.

Poate ca celebritatile noastre ar trebui sa se inspire mai mult de pe Covorul Rosu international, unde sex-appeal-ul nu se confunda decat in mod deliberat si rareori cu vulgaritatea.

NU RATA GALERIA FOTO!

 

Â