Anna Nicole Smith, pictata cu auriu pentru un pictorial bizar

Apropo.ro / 09.12.2011, 16:30
Anna Nicole Smith, care a decedat in 2007, apare intr-o serie de fotografii care nu au fost date publicitatii pana acum.

Controversatul iepuras Palyboy Anna Nicole Smith era recunoscuta pentru atitudinea ei extravaganta si viata tumultoasa la care nu a renuntat nici dupa ce a devenit mama.

Vedeta a participat la o sedinta foto bizara, in timp ce era gravida cu fiica ei, insa fotografiile respective nu au fost dezvaluite pana de curand.

Anna Nicole Smith

Anna a pozat nud, corpul ei fiind pictat cu vopsea aurie, iar pe burtica de gravida avea scris „goldenpalace.com”, companie a carei imagine era la vremea respectiva. Anna a aceptat colaborarea cu cazino-ul online in 2006, dupa decesul tragic al fiului ei, Daniel.

Potrivit reprezentantilor Golden Palace, ideea campaniei i-a apartinut Annei, care si-a dorit sa aiba o aparitie provocatoare, spectaculoasa si totodata nostima. Lansarea acesteia ar fi urmat sa coincida cu cea a unui aparat de jocuri mecanice, care va fi prezentat publicului in curand.

Danielynn si tatal ei, Larry Birkhead

Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007, la varsta de 39 de ani, in urma unei supradoze accidentale, in timp ce era cazata la un hotel din Florida.

Fiica ei, Danielynn, are acum 5 ani si seamana din ce in ce mai mult cu mama ei, devenita celebra pentru trasaturile fizice aparte.