Anna Paquin, protagonista unui nou serial HBO

Apropo.ro / 10.03.2015, 17:00
Anna Paquin, protagonista unui nou serial HBO
Actriţa Anna Paquin, câştigătoare a unui premiu Oscar şi protagonistă a serialului "True Blood", produs de HBO, va colabora din nou cu acest post de televiziune, cu ocazia unei miniserii TV cu tematică istorică, intitulată "Madame X".

După ce a interpretat personajul Sookie Stackhouse timp ce şapte sezoane în serialul „True Blood”, Anna Paquin revine într-o nouă producţie a postului HBO, „Madame X”, în care va interpreta rolul principal, afirmă site-ul Deadline.com. Noua producţie TV reprezintă o adaptare pentru micul ecran a romanului „My Notorious life my Madame X”, scris de Kate Manning.

În plus, Anna Paquin va fi producător executiv al noului serial, alături de Stephen Moyer, soţul ei în viaţa reală şi partenerul ei din „True Blood”, prin intermediul companiei de producţie a cuplului. Scenariul va fi scris de Julia Hart, iar regia va fi asigurată de Lynn Shelton.

„Madame X” va fi o saga de familie cu o acţiune plasată la New York, în epoca victoriană. Miniseria TV spune povestea lui Axie Muldoon – interpretată de Anna Paquin -, una dintre cele mai bogate femei din acea perioadă, care ajuta femeile din epocă să scape de sarcinile nedorite.Pentru moment, nu este cunoscută data la care vor demara filmările de la această producţie.

Anna Paquin a primit premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din filmul „Pianul” (1993), la vârsta de doar 11 ani. Ulterior, actriţa americană a avut roluri convingătoare în filmele „Jane Eyre” (1996), „Amistad” (1997) şi în trilogia „X-men”, unde joacă rolul personajului Rogue.

Sursa: Mediafax